zondag 21 juli 2024 om 01u23

Terwijl het algemeen klassement al vrijwel zeker vast staat met Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) op de eerste plaats, gevolgd op 5'14" door Jonas Vingegaard (Team Visma | Lease a Bike) en 2'50" nog verder de beste jongere van de Tour, Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step), gaan de nog 141 overblijvende renners van de Tour de France 2024 vandaag van start in een individuele krachtsinspanning, vanuit Monaco, bergop naar La Turbie en de Col d'Eze en dan bergaf weer naar Nice.

Van Davide Ballerini (Astana Qazaqstan Team) als lantaarndrager (hij heeft deze plek overgenomen van Mark Cavendish, door zijn kopman bij te staan in de zware etappes voor de sprinter van de ploeg) tot aan Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), gaan de renners tussen 14u40 en 18u45 één voor één van start in deze etappe.

Hieronder kunt u de startvolgorde en -tijden terugvinden van elke renner!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De startvolgorde en -tijden van de individuele tijdrit op zondag 21 juli 2024 tussen Monaco en Nice

De eerste renners gaan van start iedere 1'30" tot aan de 71ste, Kobe Goossens (Intermarché-Wanty), om vervolgens iedere 2 minuten van start te gaan tot aan Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) als 141ste en laatste renner.

Om de startvolgorde en -tijden voor alle renners te bekijken kunt u op onderstaande afbeelding klikken om de lijst in PDF te openen:

De startvolgorde en -tijden van de individuele tijdrit tussen Monaco en Nice

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 12099x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2024

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vier plus vijf ?